fbpx

Växjö

Köksrenovering i Växjö

Går du i renoveringstankar? Då kan vi på Kullakök hjälpa dig oavsett om du planerar för en totalrenovering eller bara är sugen på att byta luckor och väggskåp. Alla våra säljare, snickare och leverantörer har mångårig erfarenhet av köksrenovering och delar gärna med sig av sin kunnighet för att ge dig i Växjö det kök du söker. Allt du behöver göra är att kontakta oss och boka tid för ett kostnadsfritt hembesök där du kan dela med dig av dina innersta köksdrömmar.

Optimala kökslösningar för dig i Växjö

Oavsett hur planerna för ditt nya kök ser ut kommer vi kunna hjälpa dig till ett optimalt resultat. Med rätt material och smarta lösningar skapar vi kök där stil och design möter funktion och finess på ett tillfredsställande och hållbar sätt. Resultatet ska vara snyggt, men också matcha behoven för att kännas precis lika rätt idag som långt in i framtiden.

I vårt breda utbud av köksluckor finner du allt från enklare, stilrena varianter till mer avancerade som ger ditt kök en mer exklusiv anda. De gemensamma för dem alla är dock dess höga kvalitet och att varje lucka tillverkats med största omsorg, i kvalitativt material för att matcha våra kunders önskemål.

Dra nytta av vår kunskap!

Vid ett kostnadsfritt hembesök kan vi avgöra direkt vad som skulle göra ditt kök ännu bättre likväl funktionsmässigt som estetiskt. Möjligheterna är oändliga och vi delar mer än gärna med oss av inspirationen och kunskapen vi samlat på oss genom åren. Med exakta mått kan vi sedan även se till så att allt blir rätt redan från början.

Fyll i dina uppgifter i vårt kontaktformulär eller ring direkt så bokar vi in en tid redan idag.

Rätt köksluckor sätter stilen

Med dina nya köksluckor på plats kommer hela köket att upplevas som nyrenoverat. De har också stor inverkan på rummets känsla och stil, så välj kulör, modell och material med omsorg. Börja med att överväga några olika stilar tills du hittar din favorit.

När det gäller valet av kulör så är det vidare några rumsliga företeelser som bör tas hänsyn till. Exempelvis hur ljust och stort ditt kök är. Belysningen som kommer att finnas där samt övriga färger som i dagsläget pryder vägar och övrig interiör. Önskar du vägledning kommer vi gärna hem till dig i Växjö. Vi tar då med oss prover på köksluckor och färger så att du får se dom på plats innan du bestämmer dig.