fbpx

Vänersborg

Köksrenovering i Vänersborg

Oavsett om du är ute efter en totalrenovering eller vill byta ut dina gamla luckor och behålla stommarna kan vi på Kullakök hjälpa dig. Med personlig service och skräddarsydda lösningar möter vi enkelt våra kunders varierande önskemål. Vi bygger kök där design möter funktion på ett smakfullt sätt för att ge dig ett kök för enklare matlagning liksom en samlingsplats för familj och vänner. Möjligheterna är många och med vår hjälp får du ett kök du kan leva i och som känns precis lika rätt idag som i framtiden.

Köksluckor för ett stilrent och praktiskt kök

Då vi är måna om att möta alla våra kunder på bästa sätt är vårt sortiment fyllt av varierande modeller och köksluckor i olika material. Välj fritt mellan klassiska till mer unika stilar och mängder av färger och ytbehandlingar för att matcha resterande köksinredning.

Förutom det faktum att ditt kök kan få sig en helt ny stil kan du även optimera dess ytor och få ett både bekvämare och mer modernt kökssystem. Varför inte passa på att byta ut underskåpen mot lådor, skaffa ett riktigt skafferi eller göra plats för din källsortering?

Alla våra anställda besitter lång erfarenhet från arbete med köksrenoveringar och delar gärna med sig av sin kunskap genom förslag på hur ditt kök skulle kunna bli ännu bättre.

Moderna och praktiska kök för dig i Vänersborg

Med alla valmöjligheter kan det vara svårt att välja. Under ett hembesök kan vi snabbt avgöra vad som skulle passa bäst i ditt kök och presentera lösningar som gör det ännu bättre. Vi får även större chans att dela med oss av vår kunskap och ge dig möjligheten att ställa frågor. Med exakta mått kan vi sedan skicka iväg en beställning till våra leverantörer och garantera att allt blir rätt redan från början.

Går du i kökstankar? Kontakta oss via telefon eller fyll i dina uppgifter i vårt kontaktformulär så hör vi av oss och ser till så att ditt kök får rätt luckor.

Tips inför valet av kulör till dina köksluckor

Färgen du väljer kommer till stor del att påverka upplevelsen av ditt kök. Därtill påverkas de också själva av diverse rumsliga faktorer vilka därför är viktiga att känna till för att slutresultatet ska bli som förväntat. Innan du bestämmer dig, fundera över följande frågeställningar och låt sedan svaren guida dig.

  1. Vilken stil är det främst som du personligen föredrar?
  2. Vilka färger har väggar och inredning i köket idag?
  3. Är rummet stort till ytan eller något mindre? Ljust eller mörkt?
  4. Hur är belysningen? Vissa ljus kan nämligen påverka hur färgerna sedan upplevs.

Vi hjälper dig gärna med att hitta den färg som passar dina köksluckor bäst utifrån personligt tycke och rumsliga förutsättningar. Berätta om dina idéer och låt oss besöka ditt hem i Vänersborg med prover som grund till ditt slutliga beslut.