fbpx

Uddevalla

Köksrenovering i Uddevalla

Planerar du för en köksrenovering i Uddevalla? Då kan vi på Kullakök hjälpa dig.

Här arbetar kunniga säljare samt snickare och leverantörer med många års erfarenhet av köksrenoveringar av alla dess slag. Oavsett om du planerar för en totalrenovering eller enklare modernisering av ditt nuvarande kök har vi både kapacitet och kunskap att hjälpa dig. Våra svensktillverkade köksluckor kan anpassas till alla typer av kök och genom omsorgsfull tillverkning kan vi alltid garantera hög kvalitet liksom produkter i linje med dina önskemål.

Vi bygger kök där stil möter funktion, anpassade efter dina behov och önskemål.

Köksluckor för alla sorters kök

Köket har blivit en av de viktigaste samlingspunkterna i våra hem vilket också ställer höga krav vid en köksrenovering. För att kunna möta alla kunders varierande behov erbjuder vi ett brett sortiment av köksluckor i varierande material. Här finner du allt ifrån klassiska, enkla luckor till mer avancerade modeller att kombinera med valfria färger och ytbehandlingar. Vi kan ge ditt kök ett rejält ansiktslyft, men också optimera dess användarvänlighet genom att presentera smarta lösningar och finesser som gör din matlagning enklare.

Unika kökslösningar för dig i Uddevalla

Med alla möjligheter som en köksrenovering erbjuder kan det kännas svårt att välja. Vid ett hembesök kan vi tillsammans se över de olika alternativen och ringa in de som känns bäst för just ditt kök. Med exakta mått kan vi sedan skicka iväg en korrekt beställning till våra leverantörer som i sin tur ser till så att allt bli rätt redan från början.

Är du redo för en köksförändring. Kontakta oss så tar vi på oss ansvaret och ser till så att ditt kök blir snyggt och praktiskt i linje med dina största förväntningar.

3 Viktiga frågor när du ska välja färg till dina köksluckor

1. Storleken har betydelse
Vissa dras till ljusa färger och andra till de mörkare tonerna. Tänk dock på att ljusa oftast får rummet att upplevas rymligare medan mörka skapar mer djup.

2. Kontraster eller harmoni
Utgå från väggarnas färg och fundera på om du vill skapa harmoni med en liknande ton på dina köksluckor. Eller om du hellre vill ha en avvikande nyans för att skapa kontraster.

3. Väderstrecken
I rum som ligger mot norr brukar färgerna ofta bli kallare medan de blir det motsatta i söderläge.

Vi tar gärna med oss några färgprover till dig i Uddevalla innan du bestämmer dig för färg till dina köksluckor.