Trollhättan

Köksrenovering i Trollhättan

Köket har kommit att bli den viktigaste samlingspunkten i våra hem. Vi på Kullakök kan hjälpa dig med att skapa ett kök där stil möter funktion och ge dig ett rum för både matlagning liksom en mötesplats för familj och vänner. I vårt urval av svensktillverkade köksluckor finns modeller för alla smaker och genom en omsorgsfull tillverkning kan vi garantera en hög kvalitet och din fulla tillfredsställelse. Samtliga medarbetare har mångårig erfarenhet av köksrenoveringar och delar mer än gärna med sig av sina kunskaper vid din köksrenovering i Trelleborg.

Ett brett sortiment av köksluckor matchande alla smaker

Hos oss får du ett svensktillverkat kök, måttanpassat efter dina önskemål och helt i linje med den stil du föredrar. Vill du inte byta ut hela köket kan vi leverera köksluckor till dina gamla stommar och i vårt breda sortiment väljer du fritt mellan flera olika material att kombinera med valfria färger och ytbehandlingar. Alla snickare, säljare och leverantörer besitter flera års erfarenhet från tidigare köksrenoveringar och vi delar givetvis gärna med oss av all vår kunskap för att ge dig ett optimalt kök idag som för framtiden.

Vi bygger framtidens kök i Trollhättan

För att få en bra start på vårt samarbete erbjuder vi oss att komma hem till dig för ett först möte där vi tillsammans kan se över vilka möjligheter som passar bäst för ditt kök. Vi tar med oss prover att visa upp på plats och passar även på att mäta samtliga ytor för att sedan kunna skicka iväg en exakt beställning till våra leverantörer. Givetvis är hembesöket helt kostnadsfritt och fritt från några köpkrav och förbindelser.

Är du redo för en köksrenovering i Trollhättan? Ring eller fyll i vårt kontaktformulär så ser vi till så att du får rätt köksluckor.