fbpx

Trelleborg

Köksrenovering i Trelleborg

Tänk dig ett kök som stämmer helt överens med din personliga stil och som designats enbart för att matcha dina främsta önskemål och behov. Vi på Kullakök har både kunskap och kapacitet att göra precis det möjligt vid din köksrenovering i Trelleborg. Vi kan ge dig ett skräddarsytt kök helt i linje med dina främsta önskemål där funktion möter stil på ett smakfullt och användarvänligt sätt. Med mångårig erfarenhet guidar vi dig rätt i djungeln av möjligheter och ser till så att också du får ett kök att leva i, idag liksom i framtiden.

Köksluckor för alla sorters kök

Oavsett om du tänkt totalrenovera eller bara byta luckor och lådor för en snabbare förändring har vi på Kullakök rätt sortiment och kunskap för att vara behjälpliga. I vårt breda urval finner du allt ifrån de mest klassiska och enkla luckorna till mer unika och avancerade i varierande material och modeller. Vi har även praktiska lösningar som optimerar dina köksytor och delar gärna med oss av idéer och förslag på hur ditt kök skulle kunna bli ännu bättre. Oavsett vad du söker är vårt mål att leverera dig ett kök där design möter funktion på ett tillfredsställande sätt, helt enligt dina önskemål och i samförstånd med den resterande köksinredningen.

Praktiska och snygga kök i Trelleborg

För att få en bättre förståelse för varje kunds förutsättningar och önskemål erbjuder vi inledningsvis alltid på ett hembesök där vi tillsammans kan diskutera de olika möjligheterna. Med prover och presentationer av vårt sortiment hjälper vi dig att komma tillrätt med vilka som passar bäst i just ditt kök. Under besöket passar vi även på att mäta alla köksytor och stommar för att sedan kunna skicka iväg en exakt beställning till våra leverantörer som garanterar att allt blir rätt redan från början.

Är du redo för förändring? Ring eller fyll i vårt kontaktformulär så återkommer vi snart med en tid för ett första möte

Att välja köksstil

Vid val av köksstil väljer de allra flesta idag att utgå från sin egen personlighet snarare än den senaste trenden. Dock finns där några frågor som man bör betänka inför valet för att säkerställa optimala resultat.

  • Hur stort är köket och är det ljust eller något dovare? Mörkare toner har en förmåga att skapa djup medan de ljusare bringar fram en mer luftig känsla.
  • Föredrar du trender, stilrent, industriellt eller tidlöst etc?
  • Vilka färger har väggarna, golvet och annan interiör?
  • Hur är belysningen? Olika ljus kan påverka hur kulörerna upplevs.

Vi har prover på köksluckor och färger som vi gärna tar med på ett besök hem till ditt kök i Trelleborg för att underlätta.