fbpx

Skövde

Köksrenovering i Skövde

Tänk dig ett trivsamt och stilrent kök, designat och utformat helt i linje med dina önskemål och krav. Ett rum som är både praktiskt och användbart liksom en härlig samlingsplats för familj och vänner.

När du väljer Kullakök kommer du få ett skräddarsytt kök efter dina önskemål med svensktillverkade köksluckor av hög kvalitet till riktigt bra priser. Samtliga säljare, snickare och leverantörer har mångårig erfarenhet från köksrenoveringar och har både kunskap och erfarenhet nog för att bemöta dig med den rätta service-känslan.

Köksluckor för alla smaker

Möjligheterna vid en köksrenovering är oändliga och vårt jobb är att guida dig rätt i djungeln av produkter och se till så att du säkert får rätt luckor för just ditt nya kök. Genom att byta luckor kommer ditt kök kunna få en helt ny stil, men du kan också passa på att modernisera ditt kök och göra det både mer funktionellt och bekvämt. I vårt breda sortiment finns både klassiska standardmodeller liksom moderna, robusta eller mer avancerade kategorier för en unik känsla. Samtliga omsorgsfullt tillverkade i mängder av material som sedan går att kombinera med valfria färger och olika sorters ytbehandlingar efter dina önskemål. Oavsett vilka luckor du väljer kan du lita på dess höga kvalitet och att du får ett kök som håller långt in i framtiden.

Vi bygger nya kök i Skövde

Inledningsvis erbjuder vi samtliga kunder ett kostnadsfritt hembesök där vi tillsammans får möjlighet att sitta ner och planera för ditt nya kök. Vi tar med oss prover och presenterar vårt sortiment av luckor så att du lättare kan komma fram till rätt modell för just ditt kök. Under besöket mäter vi även hela köket så att beställningen som går iväg till våra leverantörer säkert blir helt rätt redan från början.

Är du i Skövde redo för en köksrenovering? Kontakta oss via telefon eller vårt kontaktformulär så bokar vi tid för ett första möte redan idag.

Olika köksstilar

Ett välkomnande, funktionellt och vackert kök är vad de allra flesta drömmer om, men vilken stil som är bäst är en smaksak. Det klassiska lantliga är sedan långt tillbaka en stor favorit, både i stan och på landet. Stilrena, moderna byggs upp genom rena, raka linjer. Dessa köksluckor är också enkla att uppdatera allt eftersom med nya beslag och knoppar. Vitt är vidare den kulör som sedan länge varit mest populär, men gråa toner och svart syns också de allt mer frekvent i köksinredning.

Fundera på vilken stil som matchar din personlighet och övrig hemmiljö som bäst. Vi kommer gärna hem till ditt kök i Skövde med prover om du vill testa dig fram innan du fattar ett slutligt beslut.