fbpx

Örebro

Köksrenovering i Örebro

Drömmer du liksom många andra om det perfekta köket, designat helt i din stil och format efter dina personliga behov?

Med kunskap och mångårig erfarenhet från köksrenoveringar kan vi hjälpa dig på vägen. I vårt sortiment av köksluckor och smarta lösningar finner du mängder av varianter att välja mellan. Givetvis står vi till bifogande om du behöver hjälp på traven och delar med oss av vår mångåriga erfarenhet.

Vi bygger kök där design samspelar med funktion och kompromissar aldrig med kvaliteten.

Köksluckor för alla sorters kök

För att kunna möta alla våra kunders varierande önskemål erbjuder vi ett brett sortiment av köksluckor i varierande former och material. Här finns allt från klassiska och minimalistiska till robusta och exklusiva, fria att kombinera med valfri färg och ytbehandling för den rätta känslan.

Det alla har gemensamt är dock dess omsorgsfulla tillverkning som garanterar produkternas höga kvalitet och hållbarhet.

Kostnadsfritt inspirationsmöte för dig i Örebro

Inledningsvis kommer vi gärna hem till dig som kund för att se över förutsättningarna och diskutera vidare kring möjligheterna för din kommande köksrenovering. Under hembesöket får vi möjlighet att bekanta oss närmre med alla dina förväntningar och avgöra vad som är möjligt att genomföra. Vi kommer även kunna mäta och räkna för exakta mått så att beställningen vi skickar vidare till våra leverantörer säkert blir rätt från början.

Är du redo att förverkliga dina köksdrömmar? Hör av dig till oss så hjälper vi dig i Örebro. Fyll i dina uppgifter här i vårt kontaktformulär eller ring direkt för att boka tid för ett hembesök.

Vilken färg passar bäst till dina nya köksluckor?

Primärt så handlar valet givetvis om tycke och smak. Dock finns det också ytterligare faktorer som bör tas hänsyn till då de alla påverkar hur färgerna kommer att upplevas. Exempelvis om du har ett större eller mindre kök. Vilken färg väggar och annan inredning har. Om det är ljust, något dovare och vilken form av belysning som finns där. Till och med väderstreck kan påverka dess intryck. För att hjälpa dig genom valet kan vi erbjuda både rådgivning och hembesök till dig i Örebro. Till besöket tar vi då med oss prover på olika köksluckor och färger för att därifrån överväga vilka modeller och toner som gör sig allra bäst.