fbpx

Malmö

Köksrenovering i Malmö

Tänk dig ett kök designat utifrån din personliga stil och byggt enbart för att matchat dina egna behov och önskemål. Det är just det som vi på Kullakök kan ge dig i Malmö. Med stora kunskaper och flera års erfarenhet väljer vi ut det allra bästa för din köksrenovering och väcker liv i dina största köksdrömmar. Vi skapar skräddarsydda kök där stil möter funktion på ett smart och stilfullt sätt med hänsyn till smidiga arbetsflöden liksom den övriga köksinteriören.

Känns ditt kök slitet, opraktiskt, tråkigt och omodern? Då kan du vända dig till oss på Kullakök så tar vi på oss ansvaret att ge dig ett kök du kan trivas och leva i.

Köksluckor för den som värdesätter kvalité

För att vi vill kunna möta alla våra kunder med rätt produkter för deras köksrenovering har vi fullt vårt sortiment med mängder av varierande modeller. Samtliga varsamt tillverkade för att hålla högsta kvalitet och formade utifrån varje kunds personliga önskemål. Oavsett om du har planer på en totalrenovering eller vill byta ut dina luckor för att behålla de gamla stommarna kommer vi kunna hjälpa dig och göra dina köksdrömmar verkliga.

Ett brett sortiment för alla kök

Våra köksluckor framställs i material så som ek, al, björk, laminat och al med flera. Samtliga går vidare sedan att kombinera med valfria färger och ytbehandlingar för att skapa den rätta känslan och prick in den stil du söker. Vi har också massiva modeller för dig som föredrar det klassiska köket och olika ramar att välja mellan för att skapa luckor som passar in i ditt hem.

När du beställer köksluckor från oss kan du välja mellan allt från de mest stilrena och enkla varianterna till de aningens mer avancerade som ger ditt kök en mer unik prägel. Oavsett vad valet blir kan du förvänta dig svensktillverkade köksluckor av högsta kvalitet, anpassade helt efter dina önskemål. Målet är att leverera hållbara och praktiska kök till hela Malmö som är precis lika vackra som de är funktionella och formade att smälta in på ett naturligt sätt med den övriga köksinredningen.

Tips när du ska välja färg

Att välja färg är det som de allra flesta har störst problem med. Hur vet man egentligen att man väljer rätt och vad ska man tänka på? Egentligen så ska man först och främst gå på eget tycke och smak, men man bör ändå vara medveten om färgers egenskaper och hur de kan påverka ett rums helhet. Innan du bestämmer dig kan du börja med att besvara följande frågor:

  • Vill du att ditt kök ska vara klassiskt eller föredrar du en mer modern stil?
  • Hur stort är köket till ytan och är det ljust eller mörkt? Olika färger har förmågan att påverka uppfattningen av ett rum genom att exemplevis få det att kännas mindre än vad det är i verkligheten och vise versa.
  • Vilken typ av belysning kommer det att finnas i köket?
  • Vilken färg har kökets tak, väggar och golv i nuläget? En kulör påverkas alltid av andra nyanser vilket du bör tänka på för att välja en färg som bidar till rummets helhet.
  • Till sist; vad tycker du själv är snyggt?

Om du kör fast i valet och behöver vägledning kan vi givetvis hjälpa dig och guida dig rätt bland alla valmöjligheter. Antingen låter du dig själv inspireras av våra tidigare projekt här på sidan eller så bokar du tid för ett hembesök så tar vi med oss prover hem till dig i Malmö.

Personliga kök för alla i Malmö

Köket har kommit att bli vårt hems viktigaste samlingspunkt vilket också ställer höga krav på köksrenoveringen. Ett optimalt kök är funktionellt och format för smidiga arbetsflöden, men också inbjudande och hemtrevligt för att skapa en naturlig plats för umgänge med familjen och vänner.

Med så många faktorer att ta hänsyn till och valbara alternativ kan det kännas svårt att komma igång, men vi delar mer än gärna med oss av vår expertis redan vid er planering. Låt oss se över era förutsättningar och kika närmre på den budget ni har att förhålla er till. Därefter kan vi presentera lösningar vi trot skulle passa och guida dig fram i valet av produkter.

För att välja rätt stil bör man utgå från hemmets överliggande karaktär så att man skapar ett kök som smälter in och lyfter hemmet i sin helhet. Ta god tid på dig och kika gärna över våra tidigare projekt för inspiration och vänd dig till oss om du behöver ett bollplank för dina tankar och idéer. För oss är en köksrenovering så mycket mer än bara själva målet. Vi finner processen och resan till det perfekta resultatet minst lika tillfredsställande och följer mer än gärna med dig hela vägen, från projektering till färdig kökslösning.

Detaljerna räknas!

Ett misstag som allt för många begår är att de stirrar sig blinda på de stora bitarna av renoveringen, men lägger mindre åtanke till detaljerna som oftast binder samman helheten. Knoppar, handtag, stänkskydd, bänkskivor, hyllor och hängare bör inkluderas redan i början av planeringen och räknas in i budgeten för att köket säkert ska bli fulländat.

Boka tid för hembesök och dra nytta av våra kunskaper

Att renovera kök är oerhört spännande, men det är många detaljer att hålla redan på. För att ge dig en så bra start som möjligt kommer vi gärna hem till dig för ett kostnadsfritt besök där vi tillsammans kan sitta ner och se över förutsättningar och alternativ. Syftet är att lära känna dig och dina önskemål lite bättre för att lättare presentera de bästa lösningarna. Med hjälp utav vår erfarenhet kommer vi också snabbt kunna se vad som fungerar och lägga fram förslag på hur det skulle kunna bli ännu bättre. Vi passar också på att mäta alla ytor och stommar för att kunna skicka iväg en exakt beställning till våra leverantörer som i sin tur ser till så att allt blir rätt redan från början.

Ett hembesök brukar vanligtvis ta maximalt 45-60 minuter och är givetvis helt kostnadsfritt, utan några förpliktelser eller köptvång. Det enda du behöver göra är att fylla i dina uppgifter i vårt konjakformulär eller plocka upp telefonen och boka tid direkt. Bokar du här bjuder vi dessutom på uppläggningskostnaderna (motsvarande summa dras från köpeskillingen) då du väljer din finansiering via Santander Bank.

Att välja köksluckornas färg

Vitt och grått har länge varit återkommande i majoriteten av alla kök, men fler och fler vågar utmana gränserna. Dagens trender är betydligt bredare och vårt breda sortiment av färger och modeller tillåter mer personliga stilar. När du ska välja färg är det dock några faktorer som du bör ta hänsyn till.

  1. Rummets storlek. Mörka nyanser skapar ljus och ljusare kan ge en luftigare förnimmelse.
  2. Ljusinsläpp och belysning eftersom olika ljus kan påverka färgernas framtoning.
  3. Övriga färger på väggar och interiör för att välja köksluckor som matchar.
  4. Den stil du vill att köket ska ha.

Vi tar gärna med oss prover hem till ditt kök i Malmö så att du kan testa några av de mest intressanta alternativen.