fbpx

Lund

Köksrenovering i Lund

Känns ditt kök slitet, opraktiskt, förlegat eller passar det inte in med husets grundläggande karaktär? Då kan vi på Kullakök hjälpa dig och ge dig ett skräddarsytt kök i linje med dina innersta drömmar. Genom ett brett sortiment av köksluckor samt erfarenhet från tidigare köksrenoveringar hjälper vi dig välja ut de bästa produkterna för dina behov och förväntningar. Målet är att ge dig ett kök där stil möter funktion på ett smart och hållbart sätt med hänsyn till praktiska arbetsflöden liksom övrig köksinteriör.

Oavsett om du planerar för en totalrenovering eller söker en effektiv förändring genom att enbart byta luckorna till dina befintliga stommar har vi produkter och kapacitet att hjälpa dig.

Köksluckor i varierande material och färger

För att säkert kunna möta upp samtliga av våra kunders olika behov har vi fyllt vårt sortiment med mängder av köksluckor i varierande modeller, material och färger. Här finner du allt från mer sofistikerade luckor till avancerade varianter som sätter en helt unik prägel på köket. Möjligheterna inför din kommande köksrenovering är oändliga och vi hjälper dig gärna med att välja ut den bästa lösningen utifrån dina önskemål. Vi bygger kök där en vacker yta möter finess och funktion så att du säkert känner dig 100% nöjd med resultatet och får ett kök du kan trivas och leva i.

Kostnadsfritt hembesök hos dig i Lund

Inledningsvis bjuder vi på ett hembesök med syfte att lära känna dig och dina behov lite bättre för att kartlägga vad som är möjligt och optimalt för just din köksrenovering. När vi är hemma hos dig passar vi på att mäta och räkna mer exakt på vad projektet kan kosta samtidigt som vi får möjlighet att dela med oss av vår inspiration och kunskap. Ett besök tar sällan mer än 45-60 minuter, vilket är tillräckligt för att ge oss en så bra start som möjligt på din renovering.

Redo för att göra köksdrömmarna till verklighet? Fyll i vårt kontaktformulär eller ring direkt så bokar vi tid för ett första möte.

Att välja köksluckor

För att välja rätt från vårt breda sortiment behöver du först fundera över vilken stil och känsla du vill att köket ska inta. Alternativen är näst intill oändliga så det är enbart din fantasi och egen smak som sätter gränser. Ta också hänsyn till din övriga hemmiljö för ett kök som smälter in bra till en harmonisk helhet.

Viktiga faktorer som bör beaktas är kökets storlek och ljus, belysning, väderstreck samt övriga färger på väggar och interiör. Färger påverkar nämligen varandra liksom också ljus kan bidra till att kulörerna upplevs olika. Nyttja gärna våra prover när du ska välja köksluckor till ditt hem i Lund för att se tydligare vilka luckor och färger som passar.