fbpx

Ljungby

Köksrenovering i Ljungby

Funderar du på en större köksrenovering, eller vill du bara byta ut dina nuvarande köksluckor till de befintliga stommarna? Oavsett vad du fantiserar om så kommer vi på Kullakök kunna förse dig med smarta lösningar och luckorna du söker. Med stor erfarenhet från tidigare köksrenoveringar bygger vi skräddarsydda kök där design möter funktion på kundens unika villkor.

Boka tid för ett kostnadsfritt hembesök redan idag så ser vi till så att din köksdröm blir verklighet.

Ett varierande sortiment för alla kök i Ljungby

Många som kontaktar oss har redan en klar vision av hur deras kök ska se ut medan andra behöver tips och råd för att fatta det rätta beslutet.

I vårt breda sortiment kommer du säkert hitta den modell och stil du söker efter. Här finner du allt från de enklaste luckorna till mer avancerade för ett unikt kök. Alla omsorgsfullt tillverkade för att hålla högsta kvalitet och formade efter dina önskemål. Vi skräddarsyr kökslösningar efter dina behov och behöver du inspiration delar vi mer än gärna med oss av allt vi lärt oss genom åren.

Låt dig inspireras under ett hembesök

Syftet är att lära känna dig och dina behov ännu bättre för att kunna presentera lösningar som passar ditt kök allra bäst. Under besöket kommer vi också kunna mäta och räkna mer exakt på ytorna för att allt säkert ska bli rätt redan från början. Givetvis är det helt kostnadsfritt och utan några förpliktelser till fortsatt samarbete eller köp.

Lämna dina uppgifter här nedan eller ring direkt om du tycker det känns bättre så sätter vi renoveringen i rullning redan idag.

Köksluckor som sätter stilen

Nya köksluckor kan få hela köket att kännas nyrenoverat. De har också en viktig roll vad gäller den övergripande känslan och ska därför väljas med omsorg. Låt dig inspireras av olika stilar och välj sedan den som du känner att du fastnar lite extra för.

När du sedan ska välja kulör är det ett antal faktorer som kan vara bra att ta med i beräkningen. Exempelvis hur stort och ljust köket är. Vilken form av belysning som finns där samt vilka färger som återfinns på väggar, golv, i taket och övrig exteriör. Vi kommer gärna hem till dig i Ljungby med prover till dina nya köksluckor så att du enklare kan välja den färg och stil som matchar.