fbpx

Linköping

Köksrenovering i Linköping

Är ditt kök i behov av en modernisering? Då kan vi på Kullakök hjälpa dig med förverkligandet av ditt drömkök. Samtliga medarbetare och leverantörer har många års erfarenhet av köksrenoveringar och delar mer än gärna med sig av både inspiration och kunskap till dig i Linköping. I vårt breda sortiment av svensktillverkade köksluckor finns allt ifrån enkla enfärgade till robusta i valfritt material. Samtliga omsorgsfullt tillverkad för en garanterat hög kvalitet och framtagna helt enligt dina önskemål.

Är du redo för att göra dina köksdrömmar till verklighet? Fyll i vårt kontaktformulär eller ring direkt så sätter vi projektet i rullning redan idag.

Skräddarsytt för att matcha ditt kök

I vårt utbud finner du modeller i varierande material att kombinera med valfri laminatfärg och ytbehandling. Målet är att ge dig ett lättskött och kvalitativt kök efter din personliga smak och en stil som smälter in i den övriga köksinredningen. Många av våra kunder vet redan i förväg vad de söker efter, men vi delar också gärna med oss av vår expertis genom att presentera möjligheter, produkter och lösningar som optimerar användningen av just ditt kök.

Vi levererar köksluckorna till din köksrenovering i Linköping

Planerar du för en köksrenovering i Linköping kan vi på Kullakök förse dig med köksluckorna du söker och bidra med inspiration och vägledning. Under ett kostnadsfritt hembesök kommer vi snabbt kunna komma underfund med vad som skulle passa bäst i just ditt kök och presentera lösningar som maximerar upplevelsen. Vid besöket passar vi även på att samla in de exakta måtten på det befintliga för att få till det rätt från början.

Tveka inte på att kontakta oss vid frågor. Fyll annars i dina uppgifter i vårt kontaktformulär så återkommer vi så snart vi kan.

Hitta rätt kulör till dina köksluckor

Det handlar givetvis främst om tycke och smak, men faktorer så som ljus, storlek och övrig hemmiljö är också viktiga att väga in i valet.

1. Ljust eller mörkt – Mörkare kulörer kan tillföra djup till ett rum medan ljusare ofta får rummet att kännas luftigare.

2. Kökets väderstreck
I ett rum som vetter mot norr upplevs färger oftast kallare medan färger i söderläge gör det motsatta.

3. Övriga färger
Vad har väggarna, taket, golvet och övrig interiör för färg? Det är inte tvunget att välja likartad ton, men däremot bör kontrasten vara övervägt balanserad.

4. Köksstorlek
Mörka färger kan förminska rum och ljusa förstora.

Låt oss komma hem till dig i Linköping med prov på köksluckor så att du får se färgerna på plats i köket.