fbpx

Lidköping

Köksrenovering i Lidköping

Det optimala köket är funktionellt och användarvänligt men också trivsamt och format som en naturlig samlingspunkt för umgänge med familj och vänner.

Har du ett kök i behov av modernisering eller köksrenovering? Då kan vi på Kullakök hjälpa dig och förse dig med rätt köksluckor för ditt kök. Med många års erfarenhet har vi kunskapen att guida dig rätt i djungeln av valmöjligheter och i vårt breda sortiment finns garanterat en favorit för alla.

Köksluckor för den medvetna

Med nya luckor och lådor kan du ge ditt kök en helt ny stil utan att totalrenovera. Hos oss på Kullakök hittar du svensktillverkade köksluckor i många olika modeller, färger och utföranden för såväl det enklare köket som det robusta eller exklusiva. Ta dig tid att välja ut just din favorit, eller låt oss inspirera och guida dig rätt. Målet är att ge dig ett lättskött och trivsamt kök matchandes dina behov som känns precis lika rätt idag som långt in i framtiden.

Vilka är möjligheterna med ditt kök?

Under ett kostnadsfritt hembesök kan vi tillsammans gå igenom dina önskemål och bedöma vad som passar bäst i ditt kök. Vi passar också på att ta måtten på det befintliga för att sedan kunna lägga in en exakt beställning till våra leverantörer så att det blir rätt från början. Själva besöket brukar ta mellan 45-60 minuter och självklart binder du inte upp dig på något.

Är du redo att förverkliga dina köksdrömmar? Ring eller fyll i vårt kontaktformulär så sätter vi igång projektet direkt.

Val av kulör till dina nya köksluckor

Utöver material och stil är också färgen betydande för den känsla som dina nya köksluckor kommer att förmedla. Välj därför med omsorg och överväg noga olika alternativ innan du fattar det slutgiltiga beslutet. Några frågor som bland annat kan vara värda att fundera kring är:

  • Vill du att luckorna ska förmedla en klassisk eller mer trendig känsla?
  • Är köket stort och ljust eller ytan mer begränsad och dov?
  • Vilka färger finns i nuläget att ta hänsyn till?

Vi kommer gärna hem till dig i Lidköping som ska byta köksluckor med färgprover som underlättar och betryggar valet.