fbpx

Kungsbacka

Köksrenovering i Kungsbacka

Är du sugen på att fräscha upp ditt kök? Oavsett om du planerar för en totalrenovering eller bara vill byta luckor för ett snabbare resultat kan vi på Kullakök vara dig behjälpliga. Våra säljare, leverantörer och snickare har alla lång erfarenhet från arbete med köksrenoveringar och delar gärna med sig av den kunskap de byggt upp genom åren.

Hur ser ditt drömkök ut? Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök så ser vi till så att dina innersta drömmar blir verklighet.

Smarta och stilrena lösningar för ditt kök

Med ett brett utbud av material och nyskapande lösningar bygger vi kök där stil möter funktion på ett inspirerande och smart sätt. Det optimala köket ska vara snyggt, men också praktiskt och funktionellt för att hålla idag som i framtiden.

Utifrån dina förutsättningar och önskemål presenterar vi möjligheter där du får ut maximalt av utrymmet och i vårt breda utbud av köksluckor finner du allt från stilrena, enkla varianter till mer exklusiva och unika designer. Oavsett vad du väljer kan du förvänta dig luckor av högsta kvalitet, omsorgsfullt framställda och anpassade för att nå upp till dina förväntningar.

Vi bygger drömkök i Kungsbacka

Låt oss inleda med ett kostnadsfritt hembesök för att kartlägga möjligheterna för din kommande köksrenovering i Kungsbacka. Med vår erfarenhet och dina egna idéer kan vi snabbt ta fram förslag på de bästa lösningarna och presentera produkterna som passar bäst för just dig. Med exakta mått och tillräcklig information kan vi dessutom garantera att beställning och installation blir rätt från början.

Är du redo för att ta dina köksdrömmar vidare till verklighet? Fyll i vårt kontaktformulär eller ring så bokar vi tid för ett första möte redan idag.

Val av kulör till dina nya köksluckor

Vitt och ljust grått är färger som oftast uppfattas tidlösa, men det har också blivit allt vanligare att testa nya toner. Antingen för att följa nutida trender eller för att skapa en mer personlig prägel. Fundera på om du söker ett trendigkänsligt, klassiskt eller prioriterar hållbarhet. Även följande frågor kan vara en bra idé att tänka över.

  • Hur rymligt och ljust är köksutrymmet?
  • Vilka färger har golv, väggar, tak och kakel med mera?
  • Vilken sorts belysning kommer finnas?

Vi tar gärna med oss prover och kommer hem till ditt kök i Kungsbacka så att du får se några alternativ på plats.