fbpx

Kristianstad

Köksrenovering i Kristianstad

Går du och fantiserar om en köksrenovering?

Vi på Kullakök kan hjälpa dig oavsett om du enbart funderar på nya luckor till de befintliga stommarna eller om du planerar att totalrenovera. Samtliga av våra snickare, säljare och leverantörer har gedigen erfarenhet från tidigare köksrenoveringar och delar mer än gärna med sig av sin kunskap till dig i Kristianstad. Det enda du behöver göra är att ta kontakt med oss och boka tid för ett kostnadsfritt hembesök så tar vi på oss ansvaret och ser till så att också du får det kök du länge drömt om.

Stilrena och smarta kökslösningar

Oavsett hur dina köksplaner ser ut kommer vi kunna förse dig med rätt produkter för ett optimalt resultat som stämmer överens med dina förväntningar. Med ett brett utbud av material och smarta lösningar skapar vi kök där design möter funktion i en härlig symbios. Resultatet ska vara vackert, men också matcha dina personliga krav för att kännas lika rätt och användbart idag som i framtiden. I vårt sortiment finner du allt från enklare, stilrena köksluckor till mer avancerade och unika modeller. Samtliga omsorgsfullt tillverkade i material av högsta kvalitet för att säkert nå upp till förväntan och önskemål.

Låt oss inspirera dig i Kristianstad

Vid ett kostnadsfritt hembesök kan vi snabbt bedöma möjligheterna för just ditt kök och presentera lösningar som optimerar ytan både rent estetiskt och funktionsmässigt. Med exakta mått kan vi dessutom skicka iväg en beställning omedelbart till våra leverantörer och garantera att allt blir rätt redan från början.

Fyll i vårt kontaktformulär eller ring oss direkt om det känns lättare så bokar vi tid för ett hembesök redan idag.

Frågor att besvara inför val av kulör

När du ska välja färg till dina köksluckor är det framförallt personlig smak och rumsliga förutsättningar som bör avgöra. Här är tips på några frågor som kan vara lämpliga att tänka över.

  • Föredrar du klassiskt eller trendigt?
  • Är köket stort och ljust, eller mindre och något dunkelt?
  • Vilka färger har rummets väggar, golv och tak? Färger kan påverka varann och bör matchas för en snygg helhet.
  • Hur ser belysningen ut? En färg kan upplevas helt annorlunda beroende på ljuset.

För inspiration och hjälp kan vi komma hem till ditt kök i Kristianstad med prov på köksluckor och olika färgalternativ.