fbpx

Köksluckor

Köksluckor hos KullaKök

När du ska införskaffa eller byta köksluckor, är det viktigt att ha ett brett urval och många olika material att välja mellan. På KullaKök erbjuder vi köksluckor av yttersta kvalitet och hållbarhet som ger ditt hem en klockren stil och en hemtrevlig känsla. Vi vill att våra köksluckor ska kunna passa in i alla sorters kök och tilltala alla typer av familjer, oavsett om du enbart har tänkt att byta ut befintliga luckor eller helt enkelt satsa på en ny stomme. Dina köksidéer blir verklighet hos KullaKök och behöver du ytterligare hjälp på traven, ska du kika in i vårt sortiment av köksluckor och låta dig sporras av det axplock av modeller som står till förfogande.

Köksluckor för alla kök

Köksluckorna har en mycket viktig roll när det kommer till den stil och känsla som rummet förmedlar. En slät och högblank modell ger som exempel ett fashionabelt och trendigt intryck samtidigt som en massiv lucka skapar en mer robust och gedigen upplevelse.

Här på KullaKök hittar du ett brett sortiment av yttersta kvalitet för en snabbt uppdaterad stil och ökad hemtrevnad. Tanken är att våra luckor ska passa in i alla sorters hem och att alla ska hitta den modell som tilltalar just deras familj lite extra. Oavsett om du väljer att enbart byta ut de befintliga luckorna eller investerar i helt nya stommar kommer vi garanterat kunna förverkliga dina köksdrömmar.

Med passion för kök hjälper vi dig förändra din köksmiljö och besparar dig både tid och pengar. Ett nytt kök monteras oftast på en dag. Ring direkt så har du snart ett nytt, fräscht och älskvärt kök där trivseln är maximal liksom funktionaliteten fulländad.

Återuppliva ditt gamla kök med nya köksluckor

Även om drömmen om ett helt nytt kök är stor hos många så är det långt ifrån alla som har möjlighet att totalrenovera sina kök. Dels på grund av att renoveringen oundvikligt lämnar ett stort hål i plånboken, men också för att det medför en hel del obekvämligheter i ens vardag.

Genom något så relativt enkelt som att byta ut dina befintliga köksluckor kan du återuppliva ditt gamla kök och få den där nyrenoverade känslan. En ny färg, ny ytbehandling eller annan fräsning sätter en helt ny känsla till rummet och valmöjligheterna är oändliga varesig du vill ha ett modernt, stilrent eller rustikt kök att leva i. Utgå från ditt hem samt den stil du själv trivs bäst med och fundera på om du vill ha ett ljust, tidlöst kök eller finner de mörkare träslagen mer attraktiva. Har du svårt att hitta rätt vägleder vi dig gärna genom djungeln i ditt beslut kring både material, färg och modeller. Samtliga av våra snickare, säljare och leverantörer har år av kunskap som de mer än gärna delar med sig utav, helt gratis dessutom.

Inspiration och hembesök

Behöver du inspiration eller någon att bolla dina idéer och tankar med så delar vi gärna med oss av all vår kunskap från över 35 års erfarenhet av köksrenoveringar. Se närmre på de inspirationsbilder vi samlat här på vår hemsida eller kontakta oss direkt så bokar vi in ett kostnadsfritt hembesök. Under besöket lyssnar vi till ditt behov av funktioner, önskad stil och finansiering för att sedan hjälpa dig framåt i processen genom att komma med förslag och idéer som matchar kraven.

Vi finns nära oavsett var i landets södra del du befinner dig. Ingen kund är någonsin för långt borta för ett hembesök.

Om du har en köksdröm har vi produkterna och kunskapen som behövs för att göra den till verklighet.

Färger

Våra luckor / fräsningar

Massiva luckor

Nya köksluckor – ett sätt att uppdatera hemmets hjärta

Att du trivs i ditt kök är viktigt. Tänk på hur mycket tid du lägger ner där. Där kanske du lagar flera måltider om dagen, både till dig själv och andra. Kanske läser du morgontidningen vid köksbordet, och på kvällen kanske du öppnar dina köksluckor och tar fram din bästa te-mugg. Med tanke på all tid vi spenderar där är det inte konstigt att köket kallas hemmets hjärta.

Därför är det viktigt att trivas i sitt kök. Att kunna se på bänkskivan, köksluckorna, hyllorna och känna att ”ja, här hör jag hemma.” Tiderna är alltid i förändring, och kanske har mycket i ditt kök också förändrats med tiden. Nya möbler som inte passar den gamla stilen i köket till exempel. Men genom en enkel förändring, som att byta köksluckor eller till och med uppdatera de köksluckor du redan har, kan köket kännas nytt och härligt. En plats för dig att trivas.