fbpx

Karlskrona

Köksrenovering i Karlskrona

Idag är köket så mycket mer än bara ett rum för matlagning. Ett optimalt kök är planerat och byggt för smidiga arbetsflöden, men också format som en naturlig samlingsplats för familj och vänner. På Kullakök skapar vi skräddarsydda kök där design och stil möter användarvänlig funktion och vi har både kunskap och erfarenhet att plocka fram det bästa för alla kunder.

Är du redo för att påbörja din köksrenovering? Kontakta oss via vårt kontaktformulär eller ring direkt så tar vi projektet vidare därifrån.

Vi har köksluckor för alla typer av kök

För att kunna möta alla kunders unika önskemål erbjuder vi ett brett sortiment av köksluckor och lådor i varierande modeller, material och former. Vi har allt från enklare varianter till mer exklusiva och avancerade för unika kök med personlig prägel. Den gemensamma nämnaren för samtliga är dock att de alla tillverkats med omsorg och kvalitet liksom hänsynstagande till varje kund personliga önskemål. Målet är att skapa lättskötta kök som möter upp alla dina behov med köksluckor som smälter in med resterande köksinredning.

Boka tid för hembesök i Karlskrona

Vid ett hembesök kan vi snabbt se vilka luckor och kökslösningar som skulle kunna fungera i just ditt kök och presentera förslag på hur det skulle kunna bli ännu bättre. Vi kan även mäta och räkna exakt för att se till så att allt blir rätt från början. Besöket är givetvis helt kostnadsfritt och utan någon köptvång eller förbindelse till fortsatt samarbete.

Tips till val av kulör

När det är dags att välja kulör till dina nya köksluckor bör personlig smak vara vägledande, men också rumsliga förutsättningar vägas in. Här är några frågor som kan vara lämpliga att tänka över.

  • Vill du ha ett trendkänsligt eller klassiskt kök?
  • Hur ljust och stort är rummet?
  • Vad har golvet, väggarna och taket för färger? Kulörer påverkar varann och bör därför antingen matchas för en harmonisk helhet eller väljas i syfte att skapa väl övervägda kontraster.
  • Vilken sorts belysning finns? Färger kan uppfattas på olika vis beroende på ljuset.

Vill du testa några olika färger på plats i ditt kök i Karlskrona kommer vi hem till dig med prover på relevanta köksluckor.