fbpx

Kalmar

Köksrenovering i Kalmar

Går du i kökstankar? Då kan vi på Kullakök hjälpa dig. Oavsett om du planerar för en totalrenovering eller vill förnya och fräscha upp med nya luckor och lådor kommer vi kunna plocka fram det bästa för dig. Med ett brett sortiment av svensktillverkade produkter liksom lång erfarenhet från tidigare köksrenoveringar är vi rätt val för din köksrenovering i Kalmar.

Hur ser ditt drömkök ut? Kontakta oss så gör vi dina idéer till verklighet.

Vi har produkter för alla sorters kök

Många som kommer till oss har redan en tydlig bild av vad de söker, men vi delar gärna med oss av vår expertis genom råd och förslag på lämpliga lösningar. Med ett brett utbud av köksluckor i varierande färger, former och material bygger vi kök där stil möter funktion på ett snyggt och nyskapande sätt. Vi kan erbjuda allt ifrån de enklaste varianterna till mer exklusiva och avancerade för ett unikt och personligt resultat. Oavsett vad du föredrar kan du förvänta dig produkter av hög kvalitet, framställda med omsorg och anpassade för att uppnå alla dina förväntningar.

Optimala kökslösningar för dig i Kalmar

Låt oss börja med ett besök i ditt befintliga kök för att titta närmre på förutsättningarna och tillsammans diskutera de olika möjligheterna som finns inför din köksrenovering. Där på plats kan vi enklare avgöra vilka produkter som passar allra bäst i förhållande till övrig köksinteriör och med exakta mått kan vi garantera att allt blir rätt redan från början. Givetvis är ett hembesök helt kostnadsfritt och binder dig inte till fortsatt samarbete.

Har du en köksdröm? Då kan vi hjälpa dig förverkliga den. Fyll i vårt kontaktformulär eller slå oss en signal redan idag så bokar vi tid direkt för ett första möte.

Tips till valet av kulör på dina nya köksluckor

När du ska välja köksluckor så ska personlig smak givetvis alltid väga tyngst. Dock bör även rumsliga förutsättningar och övrig hemmiljö finnas med i åtanken för att skapa en enhetlig känsla och atmosfär. Bland annat kökets rymd och ljus liksom belysning och redan befintliga färger på golv och väggar. Olika färger kan nämligen upplevas olika beroende på var de placeras och toner kan i sin tur också påverka intrycket. En ljus kulör kan få mindre kök att upplevas rymligare medan mörkare toner ökar dess djup.

Fundera på vilken stil som bäst matchar ditt hem och personlighet. Självklart kan vi hjälpa dig som bor i Kalmar både när det kommer till val av modell och färger.