fbpx

Jönköping

Köksrenovering i Jönköping

Går du och funderar på att fräscha upp ditt kök?

Oavsett om du planerar för en totalrenovering eller en snabbare modernisering med nya luckor och lådor kommer vi på Kullakök kunna hjälpa dig. Med ett brett urval av kökslösningar kan vi leverera skräddarsydda, personliga kök till alla kunder och vi delar gärna med oss av den kunskap vi samlat på oss genom åren.

Känns det nuvarande köket slitet, dåligt planerat eller söker du inspiration till din kommande köksrenovering i Jönköping? Kontakta oss på Kullakök så hjälper vi dig vidare.

Stilrena och nyskapande kökslösningar

Möjligheterna vid en köksrenovering är oändliga och vi har både produkterna och kunskaperna att göra just dina köksdrömmar verkliga. I vårt breda sortiment av köksluckor väljer du fritt mellan varierande modeller, färger och material för att ge ditt kök den rätta känslan. Alla omsorgsfullt tillverkade för att hålla högsta kvalitet och anpassade för att nå upp till dina förväntningar. Har du svårt att välja delar vi mer än gärna med oss av vår expertis och guidar dig rätt i djungeln av valmöjligheter. Målet är att ge dig ett kök där trend och stil möter finess och funktion i samklang med resterande hem och köksinteriör.

Vi skapar hållbara kök i Jönköping

Vid ett kostnadsfritt hembesök kan vi snabbt verifiera möjligheterna för din framtida köksrenovering och arbeta fram smarta lösningar som matchar behoven. Ett bra kök ska vara snyggt, men givetvis också praktiskt för att fylla sin funktion och kännas precis lika rätt idag som det kommer att göra i framtiden. Med rätt mått kan vi sedan skicka iväg en exakt beställning till våra leverantörer och garantera att renoveringen blir rätt från starten.

Känner du dig redo att göra verklighet av dina köksdrömmar? Fyll i kontaktformuläret du finner här nedan eller plocka upp telefonen och ring, så bokar vi tid för ett första möte redan idag.

Två populära varianter av köksluckor

Släta köksluckor är ett av de mest tidlösa och stilrena alternativen. Därtill är de enkla att hålla rena samtidigt som detaljer lätt kan adderas om man skulle vilja uppdatera med tiden. Luckorna återfinns i mängder av olika modeller så som högblanka, i laminat, massivt trä eller med träfaner.

De profilerade luckorna i sin tur förmedlar en härlig och varm känsla. Även här varieras modellerna genom ett utbud av moderna, klassiska eller detaljberikade.

Vad gäller kulörer så är möjligheterna oändliga. Klassiskt vitt grått och svart eller sätt en personlig prägel med en mer personlig färg. Vi kan givetvis bidra med råd och inspiration till dig i Jönköping för att öka chanserna till att det blir rätt val av köksluckor.