fbpx

Halmstad

Köksrenovering i Halmstad

Går du liksom många andra och fantiserar om en köksrenovering? Oavsett om du vill totalrenovera eller bara fräscha upp med nya luckor till de befintliga stommarna kan vi på Kullakök hjälpa dig. Alla som arbetar hos oss har mångårig erfarenhet från tidigare renoveringar och delar gärna med sig av all inspiration och kunskap de besitter till dig i Halmstad. Allt du behöver göra är att kontakta oss med en förfrågan, så hjälper vi dig vidare därifrån.

Kökslösningar för alla sorters kök

För att säkert kunna förse alla våra kunder med rätt produkter för deras köksrenovering har vi fyllt vårt sortiment till bredden av svensktillverkade köksluckor i varierande modeller. Samtliga varsam tillverkade för att uppnå högsta kvalitet och anpassade för att matcha allas personliga önskemål. Här väljer du fritt mellan de mest stilrena och enkla varianterna till aningens mer avancerade som ger ditt kök en mer unik känsla. Målet är att leverera hållbara och funktionella kök till hela Halmstad, precis lika vackra som de är praktiska och designade att smälta in på ett naturligt sätt med den övriga köksinredningen.

Framtidens kök för dig i Halmstad

Inledningsvis erbjuder vi samtliga kunder ett kostnadsfritt hembesök för att få en tydligare bild av projektet. Vi vill lära känna dig och dina önskemål lite närmre och gärna också dela med oss av vår kunskap och erfarenhet om det optimala köket. Med exakta mått kommer vi också snabbare få iväg en beställning till våra leverantörer och eliminera riskerna för att någon skulle bli fel.

Är du redo för nästa steg? Ring direkt eller fyll i vårt kontaktformulär så ringer vi upp dig.

Så väljer du rätt kulör till dina köksluckor

För att välja rätt nyans till sina köksluckor bör man ta hänsyn till flera olika faktorer. Självklart ska man utgå från sin personliga smak, men också rummets storlek, ljusinsläpp och övriga färger i rummet bör vägas in i valet. Färger och toner har helt enkelt förmågan att påverka upplevelsen av rummets helhet då de förminskar eller förstorar känslan av utrymme. För ett harmoniskt helhetsintryck ska också färger på väggar, golv och kakel med mera tas i åtanke.

Har du svårt att välja eller behöver du inspiration kommer vi gärna hem till ditt kök i Halmstad med prover och hjälper dig hitta den rätta.