fbpx

Göteborg

Köksrenovering i Göteborg

Tänk dig ett kök som byggts helt utifrån din personliga stil och designats enbart för att matcha dina främsta behov och önskemål. Det är exakt det som vi på Kullakök erbjuder dig i Göteborg. Med gedigen kunskap och mångårig erfarenhet plockar vi fram det allra bästa för din köksrenovering i Göteborg och väcker liv i dina innersta köksdrömmar. Vi skapar skräddarsydda kök där funktion möter stil på ett smart och smakfullt sätt med hänsyn till naturliga arbetsflöden och övrig köksinteriör.

Känns ditt kök slitet, omodernt, opraktiskt eller tråkigt? Kontakta då oss på Kullakök så guidar vi dig rätt i djungeln av valmöjligheter och ser till så att också du får ett kök du kommer att trivas i, idag liksom långt in i framtiden.

Köksluckor för dig som värdesätter kvalitet

För att kunna erbjuda samtliga kunder i Göteborg det absolut bästa för just deras köksrenovering har vi fyllt vårt sortiment till bredden av en mängd varierande modeller. Samtliga omsorgsfullt tillverkade av yttersta kvalitet och formade utifrån dina personliga önskemål. Varesig du tänkt totalrenovera eller bara byta ut luckorna till dina befintliga stommar kommer vi kunna hjälpa dig och göra dina köksidéer till verklighet.

Ett stort sortiment för maximala möjligheter

Materialet som våra köksluckor framställs i är ek, al, björk, al och laminat med flera. Du har sedan ett stor urval av färger och ytbehandlingar att kombinera dem med för att få fram den rätta känslan och den stil du eftersöker. Vad sägs exempelvis om högblanka för det modernare köket, eller fanerade för ett stilrent uttryck? Om du istället föredrar de massiva, traditionella luckorna så finns även dessa i flera varianter. Vi hjälper dig gärna med att välja mellan de olika modellerna och ramarna för att ge dig luckor som passar in i ditt kök och går hand i hand med din personliga smak.

När du beställer köksluckor från oss på Kullakök kan du få allt från de enklaste och mest stilrena varianterna till en aning mer avancerade som får ditt kök att sticka ut ur mängden. Oavsett vad du väljer kommer du kunna förvänta dig högsta kvalitet och skräddarsydda produkter, framställda med omsorg enligt dina önskemål. Syftet är att leverera kök som är precis lika vackra som de är funktionella samtidigt som de smälter in på ett naturligt sätt med resten av din köksinredning.

Att välja färg

Ditt val av färg kommer att påverka slutresultatet allra mest, men hur vet man att man väljer rätt färg? Egentligen så handlar det helt och hållet om personligt tycke och smak, men man bör också vara medveten om färgernas inverkan på rummet som helhet. Innan du väljer färg och ton bör du ställa dig själv följande frågor:

 • Vill du ha ett kök som känns klassikt eller hoppas du på att skapa en mer modern stil?
 • Hur stort är köket och är det ljust eller aningens mörkare? Olika färger kan åverkan uppfattningen av ett rum genom att få det att kännas mindre eller större.
 • Vad kommer du ha för typ av belysning?
 • Vilken färg har taket, golvet och väggarna i köket? En kulör påverkas till stor del av de omgivande och tanken är att välja en färg som skapar en helhet i rummet.
 • Och till sist; vad tycket du är snyggast? Det är trots allt det som räknas allra mest i slutänden.

Har du svårt att välja hjälper vi dig gärna vid ett hembesök där vi tar med oss olika prover och delar med oss av våra egna erfarenheter från tidigare köksrenoveringar i Göteborg.

Ett personligt kök för dig i Göteborg

Köket har blivit en av de viktigaste samlingspunkterna i ett hem vilket också ställer höga krav på en köksrenovering. Ett optimalt kök ska vara funktionellt med smidigare och praktiska arbetsflöden, men också hemtrevligt och skapa en naturlig plats för umgänge med familj och vänner.

Med så många faktorer och alternativ att välja mellan inför en köksrenovering kan det vara svårt att bestämma sig, men vi delar gärna med oss av vår expertis till er planering. Vi börjar med att granska förutsättningarna och ser över den budget du har att förhålla dig till. Därefter presenterar vi de lösningar som matchar och guidar dig rätt i valet av produkter.

När det kommer till att välja stil bör man alltid utgå ifrån hemmets grundläggande karaktär för att bygga ett kök som passar in och lyfter hemmet i sin helhet. Ta dig gärna tid och låt dig inspireras av våra tidigare projekt och använd gärna oss som bollplank för dina idéer och tankar. För oss handlar det inte bara om att leverera kök. Vi finner resan och processen minst lika tillfredsställande och följer gärna med dig längs hela vägen.

Glöm inte detaljerna

Många gånger är det lätt att fastna vid de allra största diöarna av köket, men också de mindre detaljerna kommer ha en stor inverkan på slutresultatet. Stänkskydd, knoppar, handtag, hyllor, hängare och belysning påverkar betydligt mycket mer än vad många tror och bör därför också betraktas noga och räknas in i budgeten.

Boka hembesök och dra nytta av våra kunskaper

Det är mycket att tänka på inför en köksrenovering och för att ge dig en så bra start som möjligt bjuder vi på ett inledande hembesök. Under besöket vill vi lära känna dig och dina förväntningar lite bättre för att sedan se över alternativen vi har att välja mellan och slutligen välja det som känns allra bäst. Vi passar även på att mäta alla stommar och köksytor för att kunna skicka iväg en beställning med de exakta måtten till våra leverantörer som i sin tur garanterar att allt blir rätt från början.

Ett hembesök brukar maximalt ta mellan 45-60 minuter och är givetvis helt kostnadsfritt, utan förbindelser eller någon köptvång. Det enda du behöver göra är att fylla i dina uppgifter, eller ringa upp direkt om det känns enklare så bokar vi tid och dag.

Du du bokar hembesök här bjuder vi på uppläggningsavgiften (motsvarande summa dras från köpeskillingen) om du väljer finansiering via Santander Bank.

Så hittar du rätt färg till dina köksluckor

Vid val av färg handlar det främst om tycke och smak, men även om rumsliga faktorer som påverkar resultatet.

 1. Mörkt och ljust
  Vad vill du att ditt nya kök ska förmedla? Mörka färger har en förmåga att skapa djup i rummet medan de ljusare ger en luftigare känsla.
 2. Rummets väderstreck
  Färger i rum mot norr kan ofta upplevas kallare medan de i söderläge vanligtvis blir varmare.
 3. Matcha för en harmonisk helhet
  Vilka färger har kökets väggar, golv och övrig inredning? Man behöver inte välja köksluckor i samma ton, men då gäller det att skapa en balanserad kontrast.
 4. Kökets storlek
  Mindre rum kan upplevas ännu mindre med mörka färger medan ljusa förstorar rummets upplevda storlek.
  Testa gärna några idéer genom att låna hem några prover på köksluckor till ditt hem i Göteborg.