fbpx

Borås

Köksrenovering Borås

Tänk dig ett kök, byggt och designat enbart för dina behov och i en stil som anpassats efter dina personliga önskemål.
Oavsett om du planerar för en totalrenovering eller bara vill fräscha upp med nya luckor och skåp är det just det som vi på Kullakök kan ge dig i Borås. Med ett brett sortiment av svensktillverkade köksluckor hjälper vi dig genom processen för att skapa ett kök där stil möter funktion på ett nyskapade sätt. Resultatet ska vara snyggt, men också praktiskt och trivsamt för att kunna nyttjas maximalt likväl idag som i framtiden.

Ett brett sortiment för alla kök

För att alltid kunna presentera rätt produkter för våra kunder har vi ett brett utbud av luckor och lådor i varierande material och modeller. Samtliga kan i sin tur kombineras med valfri färg och ytbehandling för den rätta känslan och för att naturligt smälta in med övrig köksinteriör. Oavsett vilken stil du föredrar kan du förvänta dig omsorgsfullt tillverkade luckor av hög kvalitet, helt enligt dina önskemål och till ett rimligt pris som matchar din budget.

Har du svårt att välja? Alla säljare, leverantörer och snickare har mångårig erfarenhet i branschen och delar gärna med sig av sina kunskaper för att guida dig rätt i djungeln av möjligheter.

Vi bygger framtidens kök i Borås

Inledningsvis bjuder vi alla våra kunder i Borås på ett hembesök där vi tillsammans kan sitta ner och se över förutsättningar och alternativ. Syftet är att lära känna dig och dina behov lite bättre samtidigt som du får möjlighet att ställa frågor och ta del av vår kunskap. Vi passar även på att mäta kökets alla utrymmen och stommar för exakta mått som garanterar att allt blir rätt från början.

Ditt drömkök är närmre än du tror. Ring eller fyll i vårt kontaktformulär så återkommer vi så snart vi kan med tid för ett första möte.

Rätt kulör till dina nya köksluckor

För att utse rätt kulör till ens köksluckor bör man inledningsvis ta hänsyn till några väsentliga frågeställningar.

  • Söker man en klassisk eller trendig känsla till rummet?
  • Är rummets yta stor och ljus eller köket trängre och mörkare? Olika toner påverkar helt enkelt hur rummet uppfattas varpå utgångsläget bör betraktas.
  • Vilka nuvarande färger finns att anpassa efter?
  • Hur ser belysningen ut?

Givetvis måste man även lyssna till sin egen magkänsla och välja den färg man personligen trivs bäst med. Känns det krångligt eller förvirrande bistår vi gärna med råd och erbjuder hembesök där vi tar med oss färgprover till ditt kök i Borås.