fbpx

Ängelholm

Köksrenovering Ängelholm

Är du sugen på ett nytt kök? Oavsett om du är ute efter en totalrenovering eller en snabbare uppfräschning med nya luckor och lådor kan vi på Kullakök hjälpa dig. Med ett brett sortiment kan vi leverera anpassade och personliga kök för alla i Ängelholm och vi delar gärna med oss av den kunskap och erfarenhet vi samlat på oss efter år i branschen.

Känns ditt nuvarande kök slitet, är du missnöjd med din planlösning eller söker du inspiration till en framtida köksrenovering? Kontakta oss på Kullakök, så hjälper vi dig på vägen.

Modeller och köksluckor för alla

Ett kök ska vara snyggt, funktionellt och användbart, men framförallt ska det vara format att passa just dig och uppfylla just dina behov och önskemål. I vårt breda sortiment väljer du fritt mellan modeller, material och färger för att ge ditt kök den känslan du söker. Samtliga omsorgsfullt tillverkade och valda för dess höga kvalitet och din nöjdhet. Givetvis delar vi gärna med oss av vår kunskap genom tips, råd och inspiration för att vägleder dig rätt i djungeln av möjligheter.

Vi bygger kök där stil och trend möter finess och funktion i harmoni med resten av ditt hem och dina egna idéer.

Låt oss sprida inspiration i Ängelholm

Vid ett hembesök får vi möjlighet att lära känna dig lite närmre och bekanta oss mer med de förutsättningar och förväntningar vi fortsättningsvis ska jobba med. Under besöket kan vi mäta och räkna mer exakt på eventuella kostnader samtidigt som vi tillsammans diskuterar vidare kring lösningar vi tror skulle kunna matcha. Givetvis är hembesöket helt kostnadsfritt och du binder heller inte upp dig på något.

Känner du dig redo för att ta köksdrömmarna vidare? Kontakta oss via telefon eller vårt kontaktformulär så bokar vi in ett första möte.

Vilken kulör gör sig bäst på dina nya köksluckor?

Precis som när man ska välja färg till sina väggar finns även här många faktorer att ta hänsyn till. Olika färger kan helt enkelt upplevas olika beroende på såväl rummets storlek som ljus och väderstreck. Därtill kan de också påverka hur rummet uppfattas i sin helhet. I söderläge exempelvis brukar färger oftast upplevas varmare medan de i rum mot norr gör det motsatta. Mörka kulörer kan i sin tur tillföra djup till rummet, medan ljusare ger en luftigare, större känsla.

Vi delar gärna med oss av vår expertis till dig i Ängelholm när du ska välja kulör och kan ta med oss intressanta prover till ett hembesök.